Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-03@15:24:07 GMT

دزد طلا‌های ۳۰ زن میانسال دستگیر شد

تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۸۱۹۰۳۱

دزد طلا‌های ۳۰ زن میانسال دستگیر شد

خبرگزاری میزان: سرهنگ "حسین شمسایی فر" رئیس کلانتری ۱۶۱ ابوذر گفت: چندی قبل زن میانسالی با حضور در کلانتری ۱۶۱ ابوذر از سرقت طلاهایش از سوی مرد فریبکار خبر داد و تیمی از ماموران تجسس کلانتری برای تحقیقات ویژه وارد عمل شدند.

وی افزود: ماموران در تحقیقات از زن میانسال پی بردند که مرد جوانی سوار بر خودرو به سراغ زنان میانسال و محجبه رفته و با نشان دادن چند لباس نو داخل یک کیسه و یک دسته تراول چک ۵۰ هزار تومانی ادعا می‌کرده که حاجتش ادا شده و نذری که کرده را می‌خواهد به چند مستحق بدهد و با چرب زبانی و اینکه این زنان افراد نیازمندی را می‌شناسند تصمیم به دادن لباس‌ها و پول به زنان می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مقام پلیسی ادامه داد: تیم پلیسی در ادامه پی برد که مرد فریبکار در آخرین لحظه به بهانه اینکه یک انگشتر طلا برای همسرش خریده و بعد از آن متوجه شده که انگشتر بدل است و از طعمه هایش که انگشتر طلا در دست داشتند می‌گوید می‌خواهد کد داخل انگشتر آن‌ها را بررسی کند که دیگر سرش کلاه نرود و زنان میانسال که به رفتار این خیر فریبکار اعتماد کرده بودند انگشترشان را در اختیار مرد جوان که داخل خودرو بوده می‌دهند و این مرد بعد از دیدن انگشتر، انگشتر را داخل کیسه لباس‌ها انداخته و کیسه را تحویل زنان می‌دهد.

رییس کلانتری ۱۶۱ ابوذر عنوان داشت: در بررسی‌ها مشخص شد مرد فریبکار پایین کیسه لباس‌ها را از قبل سوراخ کرده و زمانیکه انگشتر را داخل کیسه می‌اندازد، انگشتر به کف خودرویش افتاد و زنان با اطمینان بر اینکه انگشتر داخل کیسه لباس‌ها است وقتی به خانه می‌روند متوجه به سرقت رفتن طلاهایشان می‌شوند.

سرهنگ شمسایی فر گفت: ماموران در این مرحله به محل سرقت طلا زن میانسال رفته و در تحقیقات میدانی شماره پلاک خودروی این مرد را به دست آوردند و وقتی به سراغ صاحب خودرو رفتند مشخص شد که وی خودرویش را به مرد دیگری فروخته و وکالت کاری برای تعویض پلاک خودرویش را به وی داده است.

وی اظهار داشت: ماموران با توجه به اینکه متهم برای تعویض پلاک به مرکز تعویض پلاک خودرو می‌رود چند روزی در این مرکز به کمین نشستند تا اینکه متهم سوار بر خودرویش برای تعویض پلاک وارد پارکینگ توسط ماموران شد دستگیرشد.

کلانتر محله ۱۶۱ ابوذر افزود: متهم پس از دستگیری ادعا کرد که در کار خرید و فروش خودرو فعالیت دارد و در مدت زمانی که برای تعویض پلاک خودرو‌ها از فروشندگان وکالت داشته به سراغ سوژه هایش رفته با نقش پردازی اقدام به سرقت انگشتر‌های طلا کرده و پس از تعویض پلاک سرنخ پلیسی را از بین برده است.

سرهنگ شمسایی فر در خصوص اعترافات این سارق که از ۳۰ زن میانسال سرقت طلا انجام داده، عنوان کرد: متهم برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شده است و تحقیقات تکمیلی برای کشف جزئیات پرونده ادامه دارد.

منبع: فردا

کلیدواژه: دزد طلا زن میانسال پلیس تعویض پلاک خودرو برای تعویض پلاک کیسه لباس ها مرد فریبکار زن میانسال داخل کیسه سرقت طلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۱۹۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکاوی تخصیص «۲ و نیم میلیارد دلار ارز برای مونتاژ ۲۵۰ هزار خودروی چینی» به جای تولید ۷۰۰ هزار خودرو در داخل!

به گزارش تابناک اقتصادی؛ آمار گمرک نشان می‌دهد در یک سال گذشته، حدود ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار ارز برای دو شرکت بزرگ مونتاژکار خودروی چینی در داخل کشور تامین شده است. بر اساس آمار اعلام شده؛ نخست شرکتی است که با زیرمجموعه مرتبط با خود، بیش از یک میلیارد و ششصد و سی میلیون دلار دریافت کرده است و شرکت دوم نیز با مجموعه مرتبط با خودش، حدود ۸۹۷ میلیون دلار ارزبری داشته است تا خودرو‌های مونتاژی چینی  خود را راهی بازار کند؛ بنابراین با حدود ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار خروج ارز از کشور، به طور تقریبی به مونتاژ ۲۵۰ هزار خودروی گران قیمت در بازار داخلی ختم شده است.

رقم مونتاژ حدود ۲۵۰ هزار خودرو با خروج حدود ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار در شرایطی است که مهندسان صنعت خودرو اذعان می‌کنند که با حدود ۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار می‌توان یک میلیون خودرو در داخل کشور ساخت؛ این در شرایطی است که برای واردات همین مقدار خودرو (یک میلیون خودروی مشابه و هم کلاس تولیدی در داخل) باید تقریبا ۱۳ میلیارد دلار از کشور خارج شود!

بنابراین با یک حساب و کتاب ساده می‌توان نتیجه گرفت که در ازای خروج ۲.۵ میلیارد دلار برای مونتاژ ۲۵۰ هزار خودرو، می‌توان حدود ۷۰۰ هزار خودرو در داخل تولید کرد. رویکردی که به جهت تقویت تولید ملی و اشتغال زایی در داخل کشور بسیار با اهمیت است و همواره مورد تاکید رهبر انقلاب در راستای جهش تولید داخلی بوده است.

اما آنچه در این شرایط باعث ایجاد حواشی در خصوص سازوکار تخصیص ارز برای مونتاژکاران در مقابل تولیدکنندگان داخلی از جمله قطعه سازان شده، این است که برای سیاست گذار صنعت و حوزه ارز، حمایت از کدام گروه اهمیت دارد؟ مونتاژکار تولیدات کشوری نظیر چین یا قطعه ساز داخلی که علاوه بر تامین نیاز صنعت خودرو ایجاد اشتغال هزاران کارگر ایرانی و حال مشکل معیشت آنان  – کاهش قیمت برای مصرف کننده – تامین قطعات و خدمات بعد از فروش با حداقل هزینه و مهم‌تر از همه بومی کردن دانش خودرو سازی را ممکن کند؟

مساله و حواشی‌ای که حالا به وزارت صمت به عنوان متولی صنعت کشور نیز کشیده شده است و عباس علی آبادی وزیر صمت درباره بیشتر بودن ارز تخصیصی به مونتاژ کاران خودرو نسبت به قطعه سازان گفته است: "من هم این را شنیده ام، اما گزارش دقیقی در این زمینه دریافت نکرده ام. با این حال تیم کارشناسی مامور شده اند که این موضوع را بررسی کنند."

علی آبادی تاکید داشته است: تلاش ما این است که بهره وری را در ظرفیت‌های کشور افزایش دهیم و در استفاده از منابع ارزی هم همین گونه است، بر همین اساس از شرکت‌ها خواسته ایم که پیش برنامه‌ای ارائه دهند و بگویند که ارز را برای چه کاری نیاز دارند، این ممکن است به کدورت برخی تولیدکنندگان انجامیده باشد و احساس کنند روند تخصیص ارز کند شده باشد. اما به نظر من این کار برای اینکه از منابع ارزی استفاده بهتری ببریم لازم و طبیعی است که روند تخصیص ارز را دچار کندی کرده باشد. وزیر صمت افزوده است: به همکاران خود دستورات تازه‌ای دادم که این روند را شتاب دهند تا نگرانی‌های پیش آمده از بین برود.

به گفته علی آبادی وزیر صمت؛ سیاست‌های تخصیص ارز و محدودیت‌های وضع شده در جهت بهبود اوضاع است و هدف ما اینست که ضمن اینکه حداکثر بهره را از ظرفیت‌های داخلی می‌بریم نیاز‌های جامعه را هم برطرف کنیم بنابراین باید در واردات و تولید سیاستگذاری انجام دهیم که در نهایت منفعت مردم را تامین کند.

در این خصوص یادآوری می‌شود سال جاری را مقام معظم رهبری سال جهش تولید با مشارکت مردم نام گذاری و تنها در ۱۵ روز اول سال جاری در سه سخنرانی ایشان نسبت به تبیین ضرورت تولید ملی و تقویت ان با مشارکت مردم بصورت کامل نسبت به اهمیت منافع و ضرورت این موضوع بیان فرمودند.

انتظار می‌رود با عبرت از تخصیص ارز در سال گذشته که مورد انتقاد کارشناسان قرار گرفت، سیاست‌های جدید برای تخصیص ارز در مسیر تقویت تولیدات بومی در وزارت صمت صورت گیرد.

خاطر نشان می‌شود بر اساس آمار گمرک، در سال گذشته ۶۶ میلیارد و ۲۰۴ میلیون دلار ارز بابت واردات کالا به کشور، تخصیص و تامین شده است. این میزان خروج ارز از کشور برای صد شرکت نخست واردکننده برابر با ۲۴ میلیارد و ۶۰ میلیون دلار است که در این میان، حضور شرکت‌های خودروساز داخلی و شرکت‌های مونتاژکار خودرو حواشی‌ای به همراه داشته است.

 

دیگر خبرها

  • واکاوی تخصیص «۲ و نیم میلیارد دلار ارز برای مونتاژ ۲۵۰ هزار خودروی چینی» به جای تولید ۷۰۰ هزار خودرو در داخل!
  • هوادار هتاک سپاهان به زنان پرسپولیسی دستگیر شد
  • لیدر سپاهان دستگیر شد؛ تاوان توهین به زنان پرسپولیسی!
  • نگهداری تَک‌پلاک جرم است
  • نگهداری تَک پلاک جرم است | مسئولیت ارتکاب جرم با پلاک مفقودی بر عهده کیست؟ | مالک خودرو ۲۴ ساعت مهلت اعلام مفقودی دارد
  • نگهداری تَک پلاک جرم محسوب می‌شود
  • نگهداری تَک پلاک جرم محسوب می‌شود/اعمال قانون و اعزام به پارکینگ
  • گلایه متقاضیان سرای خودرو از تاخیر در پلاک گذاری کامیونت‌ها
  • لوازم یدکی رنو
  • دستگیری سارق محتویات خودرو در خرم آباد